NOUTĂȚI
28 Sep 2016
Premii SNFT ediția XX – România, ești faină!

  Avem vești despre premiile Salonului Național de Fotografie Turistică.
Anul acesta concursul va avea 20 de premii
: 18 premii pentru cele 6 categorii de concurs – locurile I,II,III, „Premiul Publicului” și Marele Premiu SNFT Ediția XX.
„Premiul publicului” va fi acordat în urma votului online pe site-ul www.snft.ro. Votul publicului va începe și se va desfășura în aceeași perioadă ca și jurizarea, respectiv 24 octombrie – 30 octombrie 2016.
Printre premiile ce vor fi oferite câștigătorilor se numără: Pachete de Ghiduri Turistice și colecții de vederi Merg.In, participare gratuită și vouchere de discount la Workshop-urile de fotografie și explorare urbană „Walk and Shoot”.
Câștigătorul Marelui Premiu va fi recompensat cu o excursie de două persoane, timp de 3 nopți într-o locație pitorească din România, în perioada noiembrie/decembrie 2016. 
Locația va fi anunțată în cel mai scurt timp. Mai mult decât atât, acesta va primi și o imprimantă foto Epson L805.
Tot din partea sponsorului principal Epson, câștigătorii celor 6 categorii vor primi vouchere de 10% reducere la achiziționarea unei imprimante/multifuncționale foto Epson L805/ L810/ L850 de la magazinul F64;
De asemenea toți participanții vor primi vouchere cadou valabile prin magazinul F64 astfel:
• la achiziția unei imprimante/multifuncționale L805/ L810/ L850 participanții vor primi 1 set de cerneală gratis;
• la achiziția unei imprimante P400/ P600 participanții vor primi 1 pachet Premium Semigloss Photo Paper, DIN A3, 251g/m², 20 Sheets si 1 pachet Photo Paper Glossy 10x15cm 100 sheet, ambele gratis.
Mai multe premii oferite de partenerii SNFT Ediția XX vor fi anunțate în cel mai scurt timp pe www.sntf.ro și pe pagina de facebook a Salonului Național de Fotografie Turistică pe care o puteți accesa aici.