COMPONENȚA JURIULUI
Cornel  Lazia
Cornel Lazia
Fotograf freelancer
Cornel Lazia este un fotograf independent cu o vastă experiență în majoritatea ariilor fotografice, concentrându-se îndeosebi pe fotografia de portret, peisaje urbane, arhitectură. A lucrat cu revistele Bravo, Elle, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Joy, accesând latura de fashion a fotografiei; a explorat și latura pedagogică a fotografiei, susținând ateliere de fotografie.
Dana  Dociu
Dana Dociu
Președinte și fondator
Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane și Foto-Magia
Dana Dociu este președintele Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV), unde se ocupă de organizarea, dezvoltarea conceptelor și structurarea tuturor evenimentelor ANAV și Gallery. În paralel este fondatorul Foto-Magia, unde realizează fotografie comericală, axată pe fotografie de familie și portrete de nou născuți.
Cristian-Alexandru Catana
Cristian-Alexandru Catana
Redactor-șef
Revista „Vacanțe la țară”
Cristian-Alexandru CATANĂ, fotograf şi scriitor de turism, dublu câştigător al Salonului Național de Fotografie Turistică (ediţiile 2012, 2017), prezintă atracţiile rurale şi ale turismului, în general, ca redactor-şef al revistei „Vacanţe la ţară”, revistă de promovare a turismului rural. Proiectul său personal, pagina de facebook „Clipe-hoinare”, cu peste 27.000 de urmăritori, reuneşte poveşti spuse prin fotografie, poezie, cât şi prin promovarea evenimentelor societăţii actuale. Pasionat de expresivitatea iernii în fotografie, dar şi de fotografia de peisaj (mai ales montan), Cristian consideră că „o fotografie trebuie să vorbească; să spună o poveste. Mai mult decât atât, este foarte important cum şi cât este transmisă această poveste…simţirii”.