COMPONENȚA JURIULUI
Cornel Lazia
Cornel Lazia

Cornel Lazia este un fotograf independent cu o vastă experiență în majoritatea ariilor fotografice, concentrându-se îndeosebi pe fotografia de portret, peisaje urbane și arhitectură. A lucrat cu revistele Bravo, Elle, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Joy, accesând latura de fashion a fotografiei; a explorat și latura pedagogică a fotografiei, susținând ateliere de fotografie..
Loredana Bîtculescu
Loredana Bîtculescu

Loredana Bîtculescu este fotograf de lifestyle și travel, iar în timpul liber surprinde geometrii și zâmbete străine pe străzile din Tunis. Ca fotograf de lifestyle, vânează emoțiile autentice și interacțiunile spontane fie că ședința foto are loc în cadrul unei nunți intime sau în cafeneaua preferată a subiecților..
Marius Cinteză
Marius Cinteză

Marius Cinteză este fotograf conceptual și pasionat de fotografia de stradă. Face parte din echipa de editori 1x.com prin care promovează în principal fotografii români. A câștigat câteva concursuri de fotografie, a participat în multiple expoziţii colective de fotografie naţionale şi internaţionale. Participă în calitate de membru al juriului în cadrul concursurilor de fotografie naţionale şi este promovat în publicaţii de fotografie româneşti şi internaţionale..