NOUTĂȚI
18 Noi 2019
SNFT XXIV - Înscriere deschisă

Au început înscrierile pentru ediția a XXIV-a a Salonului Național de Fotografie Turistică. În perioada 18-27 noiembrie 2019 aveți timp să vă înscrieți fotografiile care să ne facă să îndrăgim și mai mult locurile și atracțiile culturale și turistice din Sectorul 5 al Municipiului București. Ele merită cunoscute, apreciate și documentate. 

 
În această ediție așteptăm fotografiile voastre care să ne facă să apreciem mai multe orașul și să-l cunoaștem mai bine, fie că vorbim de oameni și comunități care conturează cultural cartierele Sectorului 5, de arhitectură urbană sau de simple aspecte care reflectă farmecul unui loc. Toate trebuie să ne invite să explorăm cartierul precizat în descrierea fiecărei fotografii. Participanții pot înscrie până la 5 fotografii cu menționarea cartierelor alese. Prejurizarea și jurizarea vor avea loc în data de 28 noiembrie, la finalul căreia se vor anunța câștigătorii. 
 
De asemenea, vernisajul expoziției fotografiilor selectate va avea loc la teatrul Unteatru din București în dată de 29 noiembrie, ora 17.00, iar expoziția va putea fi vizitată până pe 1 decembrie, între orele 10 și 18. 
 
Așadar, până pe 27 noiembrie aveți timp să ne trimiteți maxim 5 dintre cele mai bune cadre ale voastre cu locuri din Sectorul 5 care să ne facă să murim de nerăbdare să plecăm în căutarea lor! 
 
Premii 
 
Premiul I: Aparat Foto Mirrorless Olympus OM-D E-M10 Mark II (Kit cu Obiectiv EZ-M 14-42mm F3.5-5.6 IIR) 
Premiul II: Tabletă Huawei Mediapad M5 Lite 
Premiul III: Kit picioare trepied 3 secțiuni + cap bilă Manfrotto MK055XPRO3-Q2


Puteți consulta regulamentul concursului aici.