NOUTĂȚI
28 Noi 2019
SNFT XXIV - Rezultatele prejurizării și votul publicului

Înscrierile pentru cea de-a XXIV-a ediție SNFT "Explorăm Cartiere" au luat sfârșit! Vă mulțumim pentru toate fotografiile pe care ni le-ați trimis, a fost o încântare pentru noi să ne plimbăm prin intermediul fotografiilor voastre prin cartierele sectorului 5 al Bucureștiului.

Anunțăm că în urma prejurizării au fost selectate fotografiile care vor merge mai departe în etapa de jurizare. Juriul nostru, format din Cornel Lazia, Andrei Păcuraru și Ionuț Staicu de abia așteaptă să vadă cum v-ați descurcat.

Nu uitați că până mâine, 29 noiembrie, ora 12.00 așteptăm și voturile voastre pe pagina Votul Publicului, accesibilă din meniul superior al site-ului oficial al Salonului Național de Fotografie Turistică, și anume www.snft.ro/vot-publicVoi decideți cine va pleca acasă cu „Premiul Publicului”. 

De asemenea, vernisajul expoziției fotografiilor selectate în urma prejurizării va avea loc la teatrul Unteatru din București tot mâine, pe 29 noiembrie, ora 17.00, iar expoziția va putea fi vizitată până pe 1 decembrie, între orele 10 și 18. 

Vă așteptăm!