NOUTĂȚI
22 Aug 2017
S-a dat startul înscrierilor la ediția XXI a SNFT

A început o nouă ediție a Salonului Național de Fotografie Turistică - a XXI-a! Puteți să vă înscrieți fotografiile până în data de 14 septembrie 2017, ora 23.59.

Tema din acest an este „Pe urmele scriitorilor” și se axează pe descoperirea vieților scriitorilor români, dar și de peste hotare – scriitori din alte epoci, dar și scriitori contemporani.


Categorii de concurs:

I. Personaje familiare. Vrem să vedem fotografii cu oameni care i-au întâlnit pe scriitori, oameni care păstrează vie amintirea lor, poate chiar descendenți, oameni care amintesc de personajele create de aceștia sau chiar ei înșiși (dacă sunt contemporani cu noi).

II. Motive, simboluri, scene. Vrem să vedem motive și simboluri prezente în operele scriitorilor (ex. De la teiul lui Eminescu, la cobrele lui Paler), precum și scene memorabile din aceste opere, reconstruite în prezent.

III. Locuri și călătorii. Căutăm locuri reprezentative și recognoscibile prin care au trecut scriitori în călătoriile lor, dar și locuri care i-au inspirat, locuri în care au creat, în care își savurau diminețile sau în care își pierdeau nopțile, locuri în care au iubit.


Nu uitați să citiți regulamentul! Puteți face modificări oricând în perioada înscrierilor. Odată ce a început etapa de prejurizare, nu mai aveți posibilitatea de a schimba fotografiile sau denumirile acestora.