NOUTĂȚI
07 Ian 2019
SNFT XXIII - Înscriere deschisă

Au început înscrierile pentru ediția a XXIII-a a Salonului Național de Fotografie Turistică. Între 9 ianuarie și 13 februarie aveți timp să vă înscrieți fotografiile care să ne facă să îndrăgim și mai mult comunitățile locale!

Pentru noi, comunitățile înseamnă inovație, creativitate și melanj cultural. Că vorbim de muzica klezmer a evreilor, de gulașul maghiarilor, de micii antreprenori care tricotează cu dragoste în Roșia Montană sau de suporterii uniți și nelipsiți de pe stadioanele echipelor de liga a treia, țara asta a văzut și vede din ce în ce mai multe comunități și produse culturale ale acestora. Iar ele merită cunoscute, apreciate și documentate.

Anul acesta așteptăm fotografiile voastre care să ne facă să pornim în căutarea comunităților și a îndeletnicirilor lor; fie că vorbim de comunități care conturează cultural România dinainte să îi spunem noi așa, sau născute ieri, cum e vorba.

Așadar, până pe 13 februarie aveți timp să ne trimiteți cele mai bune cadre ale voastre cu/din comunități etnice, geografice sau profesionale care să ne facă să murim de nerăbdare să plecăm în căutarea lor.

Puteți consulta regulamentul concursului aici